Historie van ons bedrijf

De Vor Brandes & Co. BV. is sinds 1948 actief in de landbouwmechanisatiewereld. Aanvankelijk betrof het voornamelijk de landelijke handel in-,  én reparatie van landbouwwerktuigen en melkmachines vanuit Bunnik.

In de vijftiger jaren kwamen hier de tractoren bij. Het verheugt ons bijzonder dat wij na een korte periode zonder dealerschap, wederom John Deere dealer zijn geworden in samenwerking met Kraakman BV. Hierdoor zijn wij in staat u alle John Deere producten te kunnen blijven leveren en servicen voor alleszins acceptabele prijzen én met behoud van een marktconform uurtarief. Dit geldt voor de hele range van John Deere machines, dus van alle nieuwe tractoren tot en met nieuwe hakselaars en alles wat daar tussen zit.

De Vor Brandes Locatie
Werkhoven.

screen-shot-2016-10-13-at-13-24-47

Tevens kunnen wij U permanent zeer jonge gebruikte tractoren en machines aanbieden. Wij zijn bovendien dealer van o.a. Strautmann voerapparatuur, opraap- en silagewagens, Pottinger hooibouwwerktuigen, BSA pomptankwagens, etc. Voor de grondverzetmachines zijn wij dealer van de Hitachi mini- en midilijn en de mobiele- en rupsmachines tot 25 Ton en natuurlijk van de in Nederland gefabriceerde Giant shovels. Vanuit Werkhoven produceren wij phantooms (dekbokken voor paard en koe) voor met name de mensen die in de paarden- en koeienfokkerij actief zijn.

Het gehele programma wordt verkocht en onderhouden vanuit onze vestigingen in Werkhoven en Renswoude. Beide vestigingen beschikken over een verkoopafdeling, een goed uitgerust onderdelenmagazijn, ervaren monteurs én de daarbij behorende servicewagens die desgewenst voor U uitrukken om ter plaatse assistentie te verlenen.

Neemt U gerust contact met ons op. 

Wij zijn in principe 6 dagen in de week 24 uur bereikbaar via:

Werkhoven +31(0)343-551641

Renswoude +31(0)318-571203

Graag tot ziens!

Werkhoven

De Vor Brandes

Weerdenburgselaan 2 3985 SE Werkhoven
Tel:+31(0)343 551641
info@vorbrandes.nl

Op deze locatie is ook de administratie gevestigd

Renswoude

De Vor Brandes

De Hooge Hoek 13 3927 GG Renswoude
Tel: </span+31(0)318 571203
info@vorbrandes.nl