John Deere levert machines, materiaal en kennis aan meer dan 1000 zelfstandige dealers in de hele wereld.  Alle John Deere trekkers en machines worden volledig ondersteund door een van de sterkste organisaties in de landbouwsector. Klanten van John Deere hoeven zich geen zorgen te maken als ze advies, ondersteuning of onderhoud nodig hebben wanneer er nog maar weinig tijd is en de gewassen geoogst moeten worden.

Onze goed opgeleide servicemonteurs kunnen u helpen volgens het hoog-laag-hoog-motto: een hoog aantal werkuren, tegen lage onderhoudskosten, voor alle John Deere trekkers en machines.

Onderdelenlevering, indien noodzakelijk, binnen 24 uur. Net zoals collega John Deere dealers houden ook wij het grootste deel van de slijtdelen op voorraad. De gecomputeriseerde, wereldwijde onderdelenorganisatie zorgt ervoor dat minder courante onderdelen ook snel bij ons zijn.

Wij blijven graag op de persoonlijke weg verder gaan die wij sinds ruim 65 jaar ingeslagen zijn en niet de machine of werkgebied, maar juist U staat hierin bij ons centraal.

Onderhoud

Besteed uw kostbare tijd aan het oogsten, niet aan repareren. Als uw gewas klaar is moet uw trekker en machine ook klaar zijn. Daarom is het de moeite waard te investeren in een betrouwbare, nieuwe John Deere. Als het om onderhoud gaat vindt u een toegankelijkheid die ongeevenaard is. U zult merken dat alles wat u nodig hebt voor het routineonderhoud binnen handbereik is.